Tietoa jäsenyydestä

Seuran jäseniksi ovat tervetulleita Jyväskylän alueen kaupan alan ihmiset- kauppiaat ja kauppalaiset (vanha nimitys kauppa-apulaiselle). Jäsenet saavat muutaman kerran vuodessa jäsenkirjeen, jossa kerrotaan tulevasta ohjelmasta. Jäsenhintaan on järjestetty talviaikaan mm. koulutuksia, teatterimatkoja ja risteilyreissuja. Kesäkauden toiminta tapahtuu pääasiassa Huviniemessä. Seuran vuosikokous on keväisin, yleensä huhtikuussa. Postitse tai sähköpostitse tulevien kutsujen lisäksi kokouskutsu julkaistaan sanomalehti Keskisuomalaisessa. Kaikesta jäsenyyteen liittyvästä voi tiedustella suoraan sihteeriltä.

Huviniemi

Toiminta toukokuun puolesta välistä syyskuun puoleen väliin on keskittynyt Huviniemeen. Huviniemessä on majoitustiloja jäsenten vuokrattavaksi. Toukokuisten siivoustalkoiden jälkeen järjestetään erilaisia tilaisuuksia kuten kesän avajaiset, juhannusjuhla, kalastuskilpailu ja kauden päättäjäiset.

Seura vuokraa tiloja myös yritysten omiin tilaisuuksiin, joihin Huviniemen emäntä järjestää sovittaessa tarjoilun. Saunatiloja voi tiedustella numerosta 044-7746203 tai sähköpostitse osoitteesta jarmo.toivonen@live.fi.

Huviniemen päärakennus on remontissa. Sen rakennusaikataulua päästään suunnittelemaan, kunhan rakennuslupa-asiat on käsitelty.

Kokoustilat

Kauppalaisseuran kokoustila on Väinönkatu 30:n 5. kerroksessa (96,5 m2). Tilassa on nykyaikainen kokoustekniikka, keittiö ja saunatilat. Kokoustamaan mahtuu jopa 35 henkeä, saunaan kerrallaan 10-15 henkilöä. Kokoustilaa vuokrataan juhla-, koulutus- ja kokouskäyttöön. Seuran jäsenet voivat tehdä tilavaraukset jäsenhintaan. Tilan varaukset tehdään varauskalenterin kautta.

Katso kuvia ja lisätietoa kokoustilasta.

Lisätietoja toiminnasta ja jäseneduista antaa seuran sihteerI  Auli Kaartinen, puh. 0500-733 997.