Jyväskylän Kauppalaisseura ry, Väinönkatu 30, 40100 JYVÄSKYLÄ | seura@kauppalaisseura.fi

Tietoa jäsenyydestä

Seuran jäsenet saavat muutaman kerran vuodessa jäsenkirjeen, jossa kerrotaan tulevasta ohjelmasta. Jäsenhintaan on järjestetty talviaikaan mm. teatterimatkoja ja risteilyreissuja. Kesäkauden toiminta tapahtuu pääasiassa Huviniemessä. Seuran vuosikokous on keväisin, ylelensä huhtikuussa. Kokouskutsu lähetetään jäsenille suoraan. Kutsu julkaistaan myös sanomalehti Keskisuomalaisessa. Kaikesta jäsenyyteen liittyvästä voi tiedustella suoraan sihteeriltä.

Huviniemi

Toiminta toukokuun puolesta välistä syyskuun puoleen väliin on keskittynyt Huviniemeen. Huviniemessä on majoitustiloja jäsenten vuokrattavaksi. Jäsenten saunaillat ovat keskiviikko, perjantai, lauantai ja sunnuntai. Toukokuisten siivoustalkoiden jälkeen järjestetään erilaisia tilaisuuksia kuten kesän avajaiset, juhannusjuhla, kalastuskilpailu ja kauden päättäjäiset. Keskiviikkoiltaisin on myös pelattu lentopalloa, jos sää on suosinut ja jos pelaajia on ollut paikalla riittävästi.

Muut saunaillat (ma, ti ja to) Seura vuokraa yrityksille erilaisiin tilaisuuksiin. Huviniemen emäntä järjestää tarjoilun yrityksille. Myös seuran saunailtoina on ostettavissa virvokkeita, kahvia ja pullaa. Saunatiloja voi tiedustella numerosta 044-7746203 tai sähköpostitse osoitteesta jarmo.toivonen@live.fi.

Kokoustilat

Seuran oma kokoustila on Väinönkatu 30:n 5. kerroksessa (96,5 m2) ja se valmistui käyttöön vuonna 2004. Tilassa on eteinen ja kokoushuone, jossa sijaitsevat myös takka ja keittiönurkkaus. Lisäksi tilassa on saunatilat n. 15-20 hengelle sekä sosiaalitilat. Tilan käyttötarkoitus on samankaltainen kuin Huviniemessä eli tilaa vuokrataan juhla-, koulutus- tai kokouskäyttöön myös ulkopuolisille. Seuran jäsenille on omat jäsenhinnat. Tilan varaukset voi tehdä suoraan varauskalenterin kautta.

saariselkä

Seuran jäsenet voivat käyttää Saariselällä sijaitsevia huoneistoja. Teerenpesue F51 (4–6 henkeä) ja Teerenpesue F52 (6–8 henkeä) sijaitsevat Saariselän ydinkeskustassa. Seura ilmoittaa jäsenille mitä kautta tilat varataan ja päättää myös eri sesonkien viikkohinnat. Hinta sisältää aina siivouksen ja liinavaatteet.

Lisätietoja toiminnasta ja jäseneduista antaa seuran sihteerI  Auli Kaartinen, puh. 0500-733 997.