Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiön kokous- ja saunatilan, Väinönkatu 30 5. krs, varauskalenteri

Kokous- ja saunatilan vuokrahinnat ovat seuraavat alkaen 5.1.2023 tehtyihin uusiin varauksiin:

Klo 8-16 kokousvaraukset tunneittain 40€/tunti sis alv. Minimiveloitus 3h (120€ sis alv).
Saunavaraus aikavälillä 8-16:00 385€ sis alv.
Koko päivän kokous- ja saunavaraus 550€ sis alv.
Klo 17-00:00 iltavaraus 385€ ilta sis alv.
Saunavarauksissa pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät hintaan.

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
- Varattu
- Osittain varattu

Viemällä hiiren varauksen päälle, näet varatun kellonajan.

Valitse ensin ylläolevasta kalenterista haluamasi päivämäärä.
Valitse alkamisaika klo:

Valitse lopetusaika klo:

Yksityishenkilö Yritys/yhteisö *

Yritys/yhteisö:

Y-tunnus:

Varaajan nimi*:

Laskutusosoite (myös postinumero)*:

Sähköposti*:

Puhelin*:

Oletko Kauppalaisseuran tai CT:n jäsen (kyllä/en/CT)*:

Käyttötarkoitus/lisätietoa:

Varmennuskoodi*:

Tietoa varauksestasi lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tilavaraukset laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Laskut lähetetään ensisijaisesti sähköpostitse varauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin tai lisätiedot-kentässä ilmoitettuun verkkolaskuosoitteeseen.

Kadonneista ja käyttöön kelpaamattomista pyyhkeistä veloitetaan 25€/kpl. Veloitamme hävitetystä saunan avaimesta 150€. Sauna ei lämpiä automaattisesti, vaan se tulee kytkeä itse päälle.

Kadonneista / rikkoutuneista astioista veloitamme varaajalta uuden vastaavan tuotteen hankintahinnan/kpl toimituskuluineen ja 20€ hankintakulun.

Varauksen päättyessä tila tulee tyhjentää kaikista omista tavaroista ja tarvikkeista.

Peruutusehdot: Mikäli varaus perutaan viimeistään 2 viikkoa ennen varauspäivää, on peruutus maksuton. Mikäli varaukseen on aikaa vähemmän kuin 14 vrk, on peruutusmaksu 100€. Varaus tulee perua sähköpostilla: marja.lehtonen(at)oi.fi