Kesäinen kokous luonnonkauniin Tuomiojärven rannalla

Huviniemi

Huviniemi sijaitsee Jyväskylän Tuomiojärven pohjoispäässä. Jyväskylän keskustasta sinne ajaa kymmenessä minuutissa, eli kyseessä on siis luonnonkaunis kokouspaikka melkolailla keskellä kaupunkia! Huviniemen rantasaunoja (idyllinen vanha sauna sekä hirsinen uudempi sauna) sekä päärakennusta vuokrataan myös yrityksille ja seurueille. Jäsenistön saunapäiviä ovat keskiviikko, perjantai ja lauantai, mutta muista viikonpäivistä sekä poikkeuksista voi tiedustella alla olevasta numerosta.

Huviniemen emäntä järjestää tarjoilun yrityksille tai tarjoilun paikalle voi hoitaa itse.

Kokous- ja saunatiloja sekä tarkempaa osoitetta ajo-ohjeineen voi tiedustella Huviniemen emännän numerosta 044-7746203 tai sähköpostitse osoitteesta seura@kauppalaisseura.fi.

Huviniemi on tällä hetkellä remontissa, uusi päärakennus valmistuu tämänhetkisten tietojemme mukaan syksyllä 2021.