Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiö, Väinönkatu 30, 40100 JYVÄSKYLÄ | saatio@kauppalaisseura.fi

Säätiö nykypäivänä

Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiö edistää liikesivistystä ja kaupallista koulutusta Jyväskylässä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi Säätiö jakaa apurahoja taloustieteiden opiskeluun sekä korkeakouluasteisen kaupallisen ja liikesivistyksellisen opetuksen ylläpitoon ja tukemiseen Jyväskylässä.

Hallinto

Säätiön hallituksen puheenjohtaja on Ari Routti ja varapuheenjohtaja Antero Pellinen. Säätiön taloudenhoitaja on niinikään hallituksen jäsen Reijo Aalto. Muut hallituksen jäsenet ovat Kari Ahlbom, Timo Fredrikson, Timo Hintikka, Erkki Honkanen, Ari Routti ja Jarmo Toivonen. Hallituksen sihteerinä toimii Pia-Maria Pohto.